You are here:

Školení Vašeho týmu přizpůsobená
velikosti a potřebám provozu

Potravinářská legislativa

Není úplně jednoduché zorientovat se ve všech legislativních požadavcích týkajících se potravinářství. Proškolte svůj tým, aby se vyznal v obecných i zcela konkrétních předpisech zásadních pro Váš předmět podnikání.

Protože kvalifikovaní zaměstnanci dokáží ochránit firmu před  sankcemi ze strany kontrolních orgánů.

Pro koho je školení určeno?

Bonus ke kurzu: Přehled aktuální potravinářské legislativy 

Obsah školení:

HACCP

Seznamte se s principy HACCP a nastavte funkční systém pro zajištění bezpečnosti potravinářských výrobků u Vás ve firmě.

Naučte se provést analýzu rizik, identifikovat kontrolní body a kritické kontrolní body, řídit opatření atd. , to vše vztaženo na realitu Vašeho provozu.

Pro koho je školení určeno?

Bonus ke kurzu: Vzory a formuláře přímo k použití ve Vaší firmě

Obsah školení:

Plastové obaly
pro potravinářství

Seznamte se s legislativními předpisy, trendy a aktuálními požadavky standardů BRC, IFS a FSSC 22000, normy ČSN EN 15593 na obaly přicházející do přímého styku s potravinami.

Získáte přehled, co musíte zajistit a deklarovat (pokud jste výrobce obalů) nebo co máte vyžadovat (pokud jste výrobce potravin).

Pro koho je školení určeno?

Bonus ke kurzu: Vzory dle aktuálních požadavků přímo k použití ve Vaší firmě

Obsah školení:

Kdo vás bude školit?

Ing. Marie Duchaňová

Lektorka a zkušená manažerka kvality s dlouholetou praxí v potravinářských a výrobních provozech.

Obsah školení je tvořen na míru Vašim potřebám. 

Proto časový rozsah i cena jsou individuální.